Boerma, Jacob-Jan, Boer, Sacha de - Back to basics

Omschrijving

Vervolg op succesvol Down to earth In Back to basics, het vervolg op het succesvolle kookboek Down to earth, spelen de ‘gewone’ superfoods zoals groente, noten, vette vis, bessen, kruiden & specerijen, granen en chocolade de hoofdrol. Jacob-Jan Boerma, de beste chef van Nederland, gaat op zoek naar ingrediënten die een positieve invloed hebben op de gezondheid. Geen exotische superfoods uit verre landen, maar makkelijk verkrijgbare, bekende producten, zoveel mogelijk uit de buurt. Hij ontwikkelt heerlijke en eenvoudige recepten met deze ingrediënten, en zorgt zo voor een zeer gevarieerd aanbod aan supergezond, maar vooral superlekker eten! Voor elke dag, voor elk eetmoment. Sacha de Boer brengt deze zoektocht in beeld. Naast de prachtig opgemaakte borden fotografeert ze het plezier van samen tafelen met vrienden, gezellige lunches, borrels en nog veel meer! Sacha de Boer is bekend van het NOS journaal. Ze fotografeert sinds haar zevende. Ze is aangesloten bij Beeldagent, een exclusief fotobureau van een aantal gerenommeerde fotografen. Chefkok Jacob-Jan Boerma opende in 2002 restaurant De Leest in Vaassen. November 2013  ontving hij een derde Michelinster. Zijn keuken kenmerkt zich door het gebruik van onder andere groenten uit eigen tuin en producten uit de regio.  

Niet leverbaar
Dit boek is niet meer beschikbaar Wenslijst Stel een vraag
Dit boek is niet meer beschikbaar Wenslijst Stel een vraag
Schrijver
Boerma, Jacob-Jan, Boer, Sacha de
Titel
Back to basics
Uitgever
Van Dishoeck
Jaar uitgave
2014
Taal
Nederlands
Pagina's
176
Gewicht
1184 gr
EAN
9789000343195
Afmetingen
267 mm x 216 mm x 24 mm mm
Bindwijze
Gebonden
Druk
U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!

Rubrieken

Boekstra