Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

Adler, Karen, Fertig, Judith

Omschrijving

Hout op voorraad? Zou wel moeten! Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook. En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen om te koken op een plank. De enige twee dingen die u nodig heeft, zijn een plank en dit boek! Met de 25 essentiële technieken die u in dit boek vindt, bereidt u in no time het heerlijkste eten op een plank ‒ buiten en binnen.
€ 7,99
Hardback
 
In de winkelwagen Bestel vandaag,
ontvang het binnen 5 tot 8 werkdagen.
Wenslijst Stel een vraag
In de winkelwagen Bestel vandaag,
ontvang het met 5 werkdagen.
Wenslijst Stel een vraag
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Adler, Karen, Fertig, Judith
Titel
Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar
2018
Taal
Nederlands
Pagina's
128
Gewicht
503 gr
EAN
9789048316496
Afmetingen
210 x 210 x 17 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra