De smaak van bloemen

tuinieren en recepten met eetbare bloemen

Omschrijving

De smaak van bloemen laat zien hoe je bloemen kunt verwerken in allerlei gerechten: als garnering en natuurlijk voor de smaak. Tuinjournalist Julia Voskuil stelt per seizoen een variatie aan eetbare bloemen voor en geeft daarbij aan wat je wanneer kunt zaaien, oogsten en eten en hoe je aan gezonde bloemen komt. Ruim 40 plantbeschrijvingen Praktische seizoensindeling Interviews en recepten Gerenommeerde chefs, wildplukkers en kwekers delen hun passie met recepten vol bloemen. Vier de seizoenen met bloemen op je bord en laat je inspireren door chef-koks van bekende restaurants zoals Tommy Janssen (Bentinck), Arthur van Brug (Villa Augustus), Remco Jansen (Intens), Soenil Bahadoer (De Lindehof) en Jacob Jan Boerma (De Leest). Zaai, oogst en proef eetbare bloemen
€ 29,99
Hardback
 
In de winkelwagen Bestel vandaag,
ontvang het binnen 5 tot 8 werkdagen.
Wenslijst Stel een vraag
In de winkelwagen Vandaag voor 20:00 besteld,
vandaag verzonden.
Wenslijst Stel een vraag
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Voskuil, Julia
Titel
De smaak van bloemen
Uitgever
Terra
Jaar
2017
Taal
Nederlands
Pagina's
192
Gewicht
794 gr
EAN
9789089897367
Afmetingen
218 x 217 x 23 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra