Leiths Cookery Bible: 3rd ed.

Waldegrave, Caroline, Leith, Prue

Omschrijving

Covers soups, first courses, vegetable dishes, salads, main courses, stocks, sauces, dips, spreads, puddings, cakes, canapes, snacks and garnishes. This title includes 1,400 recipes ranging from classics such as Cheese Souffle and Steak and Kidney Pie to innovative recipes such as Salmon and Plaice Ravioli and Red Onion and Polenta Tart.
€ 54,05
Gebonden
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Waldegrave, Caroline, Leith, Prue
Titel
Leiths Cookery Bible: 3rd ed.
Uitgever
Bloomsbury Publishing PLC
Jaar
2003
Taal
Engels
Pagina's
880
Gewicht
2074 gr
EAN
9780747566021
Afmetingen
252 x 197 x 57 mm
Bindwijze
Gebonden

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra