Hoe bak ik brood

stapsgewijze recepten voor gistbroden, zuurdesembroden, sodabroden en zoetigheden

Omschrijving

Steeds meer mensen bakken met heel veel voldoening hun eigen brood. Met de meer dan 60 eenvoudige, stap-voor-stap gefotografeerde recepten laat de ambachtelijke bakker Emmanuel Hadjiandreou zien hoe makkelijk dat is.Je krijgt niet alleen tips over hoe bloem en gist nu eigenlijk werken, maar ook over hoe je sodabrood en een eenvoudig witbrood maakt dat de basis vormt voor gistbroden als bagels, ciabatta en walnotenbrood.Ook is er veel aandacht voor rogge en spelt, want dat zijn, net als maïsmeel, rijstebloem, aardappelmeel en boekweit, ingrediënten die uitstekende broden opleveren. Ook leer je om met een klein beetje zelfgemaakte zuurdesemstarter je eigen zuurdesembroden te maken.Dit prachtige broodboek sluit af met heerlijke zoetigheden: onder andere croissants, pains au chocolat en Franse brioches. Daarmee krijg je een internationaal assortiment heerlijke zoete broodjes voorgeschoteld.
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Hadjiandreou, Emmanuel
Titel
Hoe bak ik brood
Uitgever
Becht
Jaar
2013
Taal
Nederlands
Pagina's
176
Gewicht
1036 gr
EAN
9789023013730
Afmetingen
260 x 223 x 22 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra