Gevaarlijk lekker

Waarom we ongezonder eten dan we willen (en wat we daaraan kunnen doen)

Omschrijving

Nu met voorwoord door expert duurzame lifestyle Marieke Eyskoot en nawoord van de auteur. The Sunday Times science book of the year. Waarom proppen we ons vol met eten dat vergaand industrieel is bewerkt en hoe komt het dat we daar maar niet mee kunnen stoppen? Dr. Chris van Tulleken dompelt zich onder in de wereld van ultrabewerkt eten, dé oorzaak van de wereldwijde obesitaspandemie. Hij laat zien waarom bewegen en wilskracht ons niet kunnen redden en wat ultrabewerkt voedsel echt doet met ons lichaam, onze gezondheid, ons gewicht en de planeet (hint: niets goeds!). 'Fascinerend, maar ronduit angstaanjagend onderzoek naar ons geïndustrialiseerde voedselsysteem.' - The Sunday Times 'Dit bevrijdende boek kan voorgoed veranderen hoe je eet.' - Marieke Eyskoot, presentator Binnestebuiten 'Schokkend boek. Ultrabewerkt eten is het nieuwe roken.' - Elisabeth Weerman, mede-oprichter NICE Fruitijs 'Het lezen van dit boek heeft mijn leven veranerd.' - De Nederlandse Boekengids
€ 24,99
Paperback
 
In de winkelwagen Dit boek is op dit moment nog niet leverbaar.
De geplande verschijningsdatum is 07-08-2025.
Wenslijst Stel een vraag
In de winkelwagen Dit boek is op dit moment nog niet leverbaar.
De geplande verschijningsdatum is 07-08-2025.
Wenslijst Stel een vraag
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Tulleken, Chris van
Titel
Gevaarlijk lekker
Uitgever
Ambo|Anthos
Jaar
2025
Taal
Nederlands
Pagina's
392
EAN
9789026371134
Bindwijze
Paperback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra