Waarom we ongezonder eten dan we willen (en wat we daaraan kunnen doen)
Omschrijving
Nu met voorwoord door expert duurzame lifestyle Marieke Eyskoot en nawoord van de auteur. The Sunday Times science book of the year. Waarom proppen we ons vol met eten dat vergaand industrieel is bewerkt en hoe komt het dat we daar maar niet mee kunnen stoppen? Dr. Chris van Tulleken dompelt zich onder in de wereld van ultrabewerkt eten, dé oorzaak van de wereldwijde obesitaspandemie. Hij laat zien waarom bewegen en wilskracht ons niet kunnen redden en wat ultrabewerkt voedsel echt doet met ons lichaam, onze gezondheid, ons gewicht en de planeet (hint: niets goeds!).
'Fascinerend, maar ronduit angstaanjagend onderzoek naar ons geïndustrialiseerde voedselsysteem.' - The Sunday Times
'Dit bevrijdende boek kan voorgoed veranderen hoe je eet.' - Marieke Eyskoot, presentator Binnestebuiten
'Schokkend boek. Ultrabewerkt eten is het nieuwe roken.' - Elisabeth Weerman, mede-oprichter NICE Fruitijs
'Het lezen van dit boek heeft mijn leven veranerd.' - De Nederlandse Boekengids
Ik heb een vraag over het boek: ‘Gevaarlijk lekker - Tulleken, Chris van’.
Vul het onderstaande formulier in.
We zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.