Heerlijk koken met paddenstoelen

De beste recepten en bereidingstechnieken

Omschrijving

Ontdek de verrassende wereld van eetbare paddenstoelen! Met dit boek leer je hoe je ze schoonmaakt, bereidt, bewaart én verwerkt in de lekkerste gerechten. Wat denk je van focaccia met oesterzwammen, linguine met kastanjechampignons, koolvis met asperges en morieljes, portobello's met pepersaus, soba-ramen met shiitake of een burger van pulled oesterzwammen? De paddenstoelenfamilie trakteert je op een rijk palet aan smaken, geuren en texturen. Hier maak je kennis met allerlei soorten: van champignons en eekhoorntjesbrood tot oesterzwammen, cantharellen, enoki's en truffels. Geniet van deze smaakvolle ontdekkingsreis met paddenstoelen in de hoofdrol! Émilie Franzo is culinair fotografe en styliste. Daarnaast deelt ze makkelijke en originele recepten op haar blog Plus une miette dans l'assiette en is ze de auteur van verschillende kookboeken.
€ 29,95
Hardback
 
In de winkelwagen Dit boek is op dit moment nog niet leverbaar.
De geplande verschijningsdatum is 26-09-2025.
Wenslijst Stel een vraag
In de winkelwagen Dit boek is op dit moment nog niet leverbaar.
De geplande verschijningsdatum is 26-09-2025.
Wenslijst Stel een vraag
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
FRANZIO, EMILIE
Titel
Heerlijk koken met paddenstoelen
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
Jaar
2025
Taal
Nederlands
Pagina's
160
EAN
9789044769227
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra