• Home
  • Rubrieken
    • Studieboeken
    • Novelle
    • Oorlog
    • Streekromans
    • Strips
    • Eten en drinken
    • Wijnen
    • Sport
    • Reizen
    • Fietsen
    • Kunst
    • Muziek
    • Bijbels
    • Zwangerschap
    • Solliciteren
    • Informatica
    • Politiek
    • Gezondheid
    • Alle categorieën
  • Top 60
  • Over Boekstra
  • Veel gestelde vragen
  • Contact
  • Inloggen
  • Change language
Uitgebreid zoeken

Uitgebreid zoeken

Beddington, Jean - Bouillon

naar soep, saus en gerecht

Schrijver Beddington, Jean
Titel Bouillon
Ondertitel naar soep, saus en gerecht
EAN 9789045219431
Taal Nederlands
Uitgever Karakter Uitgevers B.V.
Jaar uitgave 2019
U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!
Pagina's 176
Afmetingen 259 x 185 x 28 mm
Gewicht 1108 gram
Bindwijze Gebonden
Levertijd Vandaag voor 20:00 besteld, morgen in huis.
Prijs € 29,99

Plaats in winkelwagen Plaats in wenslijst Stel een vraag

Omschrijving

Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do’s en don’ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo’n boek waarop je teruggrijpt, eentje dat no-nonsense is en nooit teleurstelt. Jean Beddington onthult de geheimen achter zo’n perfecte bouillon. Of het er nu een is op basis van groente, gevogelte of vis; in dit boek staan ze allemaal. Want als de bouillon goed is, dan ligt het succes van het gerecht binnen handbereik. Maak de gebakken kabeljauwhaas met risotto van gamba’s, little gem en tomaten-kappertjessaus, bereid de tomaten- en rode pruimensoep met ricotta en bieslook of probeer de groene groenten in bouillon met couscous, yoghurt en harissasaus.
Beddington, Jean - Bouillon