Sous Vide

het langzaam garen van vacuum verpakte voedingsmiddelen op een lage temperatuur

Omschrijving

Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuüm' geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuüm koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.
€ 19,99
Hardback
 
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Tzschirner, Hubertus, Vilgis, Thomas A.
Titel
Sous Vide
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar
2013
Taal
Nederlands
Pagina's
256
Gewicht
1666 gr
EAN
9789048309085
Afmetingen
289 x 251 x 28 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra