500 Indonesische gerechten

Van bekende klassiekers tot traditionele gerechten - er is een recept voor elke gelegenheid

Omschrijving

Dit boek is een uitgebreide inleiding tot de Indonesische keuken. Van bekende afhaalklassiekers als gadogado, nasi goreng en saté ajam tot traditionele gerechten als babi pangang en groentesoep met tamarinde ‒ er is een recept voor elke gelegenheid. - Met een reeks vegetarische gerechten op basis van tahoe, zoals tahoe & noedels in pindasaus, een curry van jackfruit, aubergine met sambal en een heerlijke salade van gehakte groenten. - Met diverse sambals, snacks en bijgerechten om uw maaltijden van extra smaak en textuur te voorzien. Denk aan Javaanse loempia’s, gebakken ansjovis met pinda’s, tempé in een specerijendekentje, sambal met onrijpe mango en uiteraard pindasaus. - Ontdek de wereld van vis, gevogelte en vlees met recepten als gegrilde kip met ketjap manis, eend in bananenblad, rendang, vis in sambal woku en garnalen met rica rica-saus. - Boordevol tips en adviezen voor het kopen en verwerken van authentieke ingrediënten en het vervangen van bijvoorbeeld groenten door wat u nog in huis heeft.
€ 12,50
Hardback
 
In de winkelwagen Vandaag voor 20:00 besteld,
vandaag verzonden.
Wenslijst Stel een vraag
In de winkelwagen Vandaag voor 20:00 besteld,
vandaag verzonden.
Wenslijst Stel een vraag
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Wija, Tantri
Titel
500 Indonesische gerechten
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar
2024
Taal
Nederlands
Pagina's
288
Gewicht
589 gr
EAN
9789048321520
Afmetingen
157 x 156 x 28 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra