Dit boek staat vol met recepten voor heerlijke sausjes,
dressings en dips die elke maaltijd compleet maken.
Het bevat tal van suggesties voor elke gelegenheid.
✦ Inclusief klassieke sauzen zoals bechamelsaus,
hollandaisesaus, tomatenketchup, carbonarasaus,
pittige satésaus en een ouderwetse barbecuesaus.
✦ Ontdek een wereld aan originele dressings voor
uw salades. Ook treft u recepten aan voor echte
klassiekers als vinaigrette en mayonaise om uw
salade mee op smaak te brengen.
✦ Creëer spannende desserts door een eenvoudige
kom roomijs te serveren met een frisse citrussaus,
een warme fudgesaus of een purechocoladesaus.
✦ Serveer een heerlijke dip als eenvoudig voorgerecht,
zoals de weelderige artisjokkendip, de dip met
buffalo-kip, de klassieke hummus of de pesto van
zongedroogde tomaat.
Ik heb een vraag over het boek: ‘500 sausjes, dressings & dips - Arumugam, Nadia’.
Vul het onderstaande formulier in.
We zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.