Vleesbijbel

alles over rund & kalf, varken en lam

Omschrijving

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad. Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken. Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber
€ 34,99
Hardback
 
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Kiers, Gertjan, Wijngaarden, Bas van
Titel
Vleesbijbel
Uitgever
Carrera
Jaar
2017
Taal
Nederlands
Pagina's
496
Gewicht
1245 gr
EAN
9789048833337
Afmetingen
217 x 162 x 43 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra