Wildbijbel

Werken met wild

Omschrijving

Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.Technieken om wild voor te bereiden, van fazant tot edelhertMeer dan 25 recepten van de chefs van De EchoputHeldere stap-voor-stapfoto'sVan klassieke bereidingen tot moderne gerechtenInclusief een hoofdstuk over wijn en wild
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Klosse, Peter
Titel
Wildbijbel
Uitgever
Carrera
Jaar
2018
Taal
Nederlands
Pagina's
464
Gewicht
1177 gr
EAN
9789048844845
Afmetingen
218 x 162 x 44 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra