Stoofbijbel

van hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco

Omschrijving

Van hazenpeper tot hachee en van rendang tot klassieke lamscurry Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe. Meer dan 150 stoofrecepten Heldere how-to's en technieken Duidelijke stap-voor-stapfoto's Uitleg van benodigdheden en -begrippen 'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'
€ 34,99
Hardback
 
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Jaspers, Julius
Titel
Stoofbijbel
Uitgever
Carrera
Jaar
2019
Taal
Nederlands
Pagina's
432
Gewicht
1128 gr
EAN
9789048847068
Afmetingen
222 x 162 x 42 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra