Sausbijbel

Van aioli en bordelaisesaus tot chimichurri, vigneronne- en xo-saus

Omschrijving

Sausbijbel is een tijdloos naslagwerk voor iedereen die graag in de keuken staat. Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. En natuurlijk sauzen op basis van bouillon, alcohol, roux en niet te vergeten dessertsauzen, onder meer op basis van fruit, karamel en chocolade. Sausbijbel is voor zowel de beginnende kok als de gevorderde hobby-kok een verrassend en leerzaam naslagwerk.
€ 33,99
Hardback
 
In de winkelwagen Bestel vandaag,
ontvang het binnen 5 tot 8 werkdagen.
Wenslijst Stel een vraag
In de winkelwagen Vandaag voor 20:00 besteld,
vandaag verzonden.
Wenslijst Stel een vraag
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Jaspers, Julius
Titel
Sausbijbel
Uitgever
Carrera
Jaar
2021
Taal
Nederlands
Pagina's
488
Gewicht
1230 gr
EAN
9789048859696
Afmetingen
218 x 165 x 46 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra