Van wafel tot koek

Gebak uit het hart van de Lage Landen voor alle feesten van het jaar

Omschrijving

Genomineerd voor het Food and Friends Gouden Kookboek, vakjuryprijs 2023 Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honingkoek die de ruggengraat vormden van een dagelijks feest op het bord tot lang vergeten recepten. Er zijn wafels en winterbroden voor de twaalf dagen van Kerstmis, pannenkoeken voor Lichtmis en Carnaval, krakelingen voor de vastentijd, vlaai en gefrituurde bollen voor Kerstmis en alle kruidige lekkernijen die ons meteen aan Sinterklaas en Sint-Maarten doen denken.
€ 35,00
Hardback
 
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Ysewijn, Regula
Titel
Van wafel tot koek
Uitgever
Carrera
Jaar
2023
Taal
Nederlands
Pagina's
272
Gewicht
1104 gr
EAN
9789048870004
Afmetingen
257 x 193 x 27 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra