Aardappelbijbel

Van koken en bakken tot stampen, stoven, pureren en frituren

Omschrijving

Hét naslagwerk voor elke liefhebber van de aardappel In Aardappelbijbel van Jacques Hermus, zoon van een aardappelboer, vind je meer dan 200 recepten voor verschillende bereidingen van onze knol - verzameld uit de wereld. Van eenvoudige krieltjes met wat zout en boter tot een romige driesterrenpuree. Leer meer over de verschillende aardappelsoorten, van bintje tot Bonnotte, en hoe hun smaak en vorm van invloed zijn op je gerecht. Bak patatas bravas of hash browns en stamp een hete bliksem of Leidse hutspot. Pof in de oven of boven open vuur en pureer een mousseline of gnocchi di patate.
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Hermus, Jacques
Titel
Aardappelbijbel
Uitgever
Carrera
Jaar
2025
Taal
Nederlands
Pagina's
496
Gewicht
1225 gr
EAN
9789048872466
Afmetingen
218 x 163 x 44 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra