Restaurant HAUT Divine Dining

Degroote, Randy, Proost, Dimitri, Vlegels, Kris

Omschrijving

Chef Dimitri Proost en Maître Randy Degroote heten hun gasten welkom in Haut, een authentiek belevingsrestaurant met spectaculair uitzicht over de Belgische kustlijn dat door Gault&Millau tot hoogste nieuwkomer in de gids van 2025 werd bekroond. In dit boek gaan ze samen op zoek naar de essentie van hun verhaal en aangeboren passie voor gastronomie. Met smaak en toewijding gaan ze in op hun persoonlijk parcours dat hen naar Oostende bracht. Elk bord dat de keuken van Haut verlaat is gelaagd maar altijd puur en doordacht. De ingrediënten en producten die Dimitri Proost gebruikt, krijgen precies de bewerking die nodig is om hun smaken ten volle te laten spreken. Van een rauwe Ostendaise oester over een langoustine in een bisque met Japanse curry tot een zeebaars bereid in een dashi van de graten, geserveerd met kokkels en een mousseline van gerookte boter: de geschakeerde keuken van Haut is één groot avontuur. Dit is geen klassiek kookboek met afgemeten hoeveelheden, maar een aanstekelijke ontdekkingsreis voor iedereen die houdt van eten, experimenteren, koken en tafelen. Met prachtige foto’s van Kris Vlegels en originele recepten met knipogen behind-the-scenes van Dimitri Proost en Randy Degroote.
€ 59,00
Hardback
 
In de winkelwagen Vandaag voor 20:00 besteld,
vandaag verzonden.
Wenslijst Stel een vraag
In de winkelwagen Vandaag voor 20:00 besteld,
vandaag verzonden.
Wenslijst Stel een vraag
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Degroote, Randy, Proost, Dimitri, Vlegels, Kris
Titel
Restaurant HAUT Divine Dining
Uitgever
Pelckmans
Jaar
2025
Taal
Nederlands
Pagina's
160
Gewicht
1473 gr
EAN
9789058567437
Afmetingen
337 x 251 x 20 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra