• Home
  • Rubrieken
    • Studieboeken
    • Novelle
    • Oorlog
    • Streekromans
    • Strips
    • Eten en drinken
    • Wijnen
    • Sport
    • Reizen
    • Fietsen
    • Kunst
    • Muziek
    • Bijbels
    • Zwangerschap
    • Solliciteren
    • Informatica
    • Politiek
    • Gezondheid
    • Alle categorieën
  • Top 60
  • Over Boekstra
  • Veel gestelde vragen
  • Contact
  • Inloggen
  • Change language
Uitgebreid zoeken

Uitgebreid zoeken

Jalhay, Pascal - Wereldse smaakmakers

Ruim 75 basisrecepten uit de hele wereld voor sauzen, boemboes, kruidenmixen, marinades en chutneys

Dit boek is op dit moment nog niet leverbaar.
De geplande verschijningsdatum is 28-01-2021.

Schrijver Jalhay, Pascal
Titel Wereldse smaakmakers
Ondertitel Ruim 75 basisrecepten uit de hele wereld voor sauzen, boemboes, kruidenmixen, marinades en chutneys
EAN 9789464040067
Taal Nederlands
Uitgever Fontaine Uitgevers
Jaar uitgave 2021
U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!
Pagina's 192
Bindwijze Gebonden
Levertijd Dit boek is op dit moment nog niet leverbaar.
De geplande verschijningsdatum is 28-01-2021.
Prijs € 32,00

Plaats in winkelwagen Plaats in wenslijst Stel een vraag

Omschrijving

Koken is niet gebaseerd op strenge spelregels. Natuurlijk heb je altijd een basisrecept, maar je kunt er vervolgens geheel je eigen draai aan geven. Je bepaalt zelf hoe zilt, zoet, pittig of fris je je gerecht wilt maken. In Wereldse smaakmakers neemt Pascal Jalhay je mee in de wereld van de smaak. Tijdens de vele reizen die hij in zijn leven maakte - van India tot Indonesië en van Peru tot Portugal - heeft hij een breed scala aan kruiden, sauzen, boemboes en condimenten verzameld. Pascal laat zien hoe je verschillende basissmaakmakers maakt, zoals Argentijnse wet en dry rubs, Peruaanse leche de tigre, Vietnamese nuoc nam (gefermenteerde vissaus), verschillende Indonesische boemboes, oer-Hollands 'rommelkruid', piri piri en za'atar. Daarnaast geeft hij je ook uiteenlopende suggesties voor condimenten die je gerecht naar een hoger niveau zullen tillen, zoals salsa's, sambals, chaat, mosterd, rouille, harissa, compotes en pickles. De smaakmakers zijn voorzien van een 'smaakkompas' waarin je precies kunt zien welke smaakcombinaties werken.
Jalhay, Pascal - Wereldse smaakmakers