Het ultieme pastaboek van Jamie Oliverleerling Tim Siadatan, chef en eigenaar van de Londense hotspot PadellaIn dit boek vind je alles wat je nodig hebt om thuis de meest overheerlijke pastamaaltijden te bereiden. Je krijgt uitgebreide uitleg over de beste ingrediënten en technieken plus fantastische recepten voor pasta-voor-elke-dag en gerechten waarmee je kunt uitpakken. Van klassiekers als spaghetti vongole tot magische en vernieuwende creaties als fettucine met nduja, citroen en mascarpone. Met Padella zet elke thuiskok pasta van restaurantkwaliteit op tafel.Padella is de naam van de Londense pastabar van Jamie Oliver-leerling Tim Siadatan. Sinds het restaurant opende, staan mensen mensen in de rij voor Tims perfecte pasta. Zijn gerechten zijn een sensatie – of het nu gaat om een eenvoudige spaghetti met pesto of verfijnde ravioli met ricotta en salieboter. Buon appetito!• De beste 100+ pastarecepten • Alles over techniek en ingrediënten • Van klassiekers tot unieke smaakcombinaties• Met een voorwoord van Jamie Oliver ‘Gerechten die een feest zijn om te maken én om op te eten.’ - YOTAM OTTOLENGHI‘Puur genot.’ - keira knightley‘Tim deelt een hoeveelheid aan eenvoudige tips en trucs voor het maken van moderne pastagerechten met zowel gedroogde als verse pasta. Dit boek getuigt van zijn toewijding en biedt niet alleen een prachtige, maar ook opwerkkende eetervaring, waar je van kunt leren.’ - JAMIE OLIVER