Wereldbakboek

Het beste gebak van Gent tot New York

Omschrijving

Bakbijbel met het beste gebak van Gent tot New York Bakbijbel met het beste gebak van Gent tot New YorkDe legendarische Gentse bakkerij Bloch mag dan enkele jaren geleden haar deuren hebben gesloten, het culinaire erfgoed van Jacques Bloch wordt nog steeds in ere gehouden door de Belgische meesterbakker Stefan Elias, die jarenlang zijn rechterhand was.Met zijn bestseller Belgisch Bakboek bewees Stefan Elias al dat hij zijn smakelijke recepten op een heldere en eenvoudige manier kan uitleggen. In dit boek maakt hij dezelfde oefening op wereldschaal. Met evenveel passie duikt hij in de geschiedenis van de wereldkeuken en zoekt hij naar de beste bakrecepten, allemaal met hun eigen tradities en wetenswaardigheden.Klassiekers als de oerdegelijke oude Hollandse appeltaart, de Franse tarte tatin, lange suissen en Gentse bolussen passseren de revue, maar ook swingende cinnamon rolls New York style, Russische piroshki, hartige manakish uit de Levant en gezonde Japanse cheesecake. Stap voor stap en met handige tips legt Stefan Elias uit hoe je zelf aan de slag kan gaan.Deze verzameling van meer dan honderd zoete en hartige recepten, met de nadruk op viennoiserie, brioches en taarten, is een must-have voor iedereen die houdt van bakken.“Als bakker heb je de luxe dat je weinig grondstoffen nodig hebt om toch iets ontzettend lekkers op tafel te toveren. Misschien wel het belangrijkste wat je daarbij nodig hebt, is geduld. Daarin zit vaak het geheim van de smaak.”— Stefan Elias Bakbijbel met het beste gebak van Gent tot New YorkDe legendarische Gentse bakkerij Bloch mag dan enkele jaren geleden haar deuren hebben gesloten, het culinaire erfgoed van Jacques Bloch wordt nog steeds in ere gehouden door de Belgische meesterbakker Stefan Elias, die jarenlang zijn rechterhand was.Met zijn bestseller Belgisch Bakboek bewees Stefan Elias al dat hij zijn smakelijke recepten op een heldere en eenvoudige manier kan uitleggen. In dit boek maakt hij dezelfde oefening op wereldschaal. Met evenveel passie duikt hij in de geschiedenis van de wereldkeuken en zoekt hij naar de beste bakrecepten, allemaal met hun eigen tradities en wetenswaardigheden.Deze verzameling van meer dan honderd zoete en hartige recepten, met de nadruk op viennoiserie, brioches en taarten, is een must-have voor iedereen die houdt van bakken.
€ 29,95
Paperback
 
In de winkelwagen Bestel vandaag,
ontvang het binnen 5 tot 8 werkdagen.
Wenslijst Stel een vraag
In de winkelwagen Vandaag voor 20:00 besteld,
vandaag verzonden.
Wenslijst Stel een vraag
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Elias, Stefan
Titel
Wereldbakboek
Uitgever
Hannibal Books
Jaar
2023
Taal
Nederlands
Pagina's
Gewicht
1375 gr
EAN
9789464666762
Afmetingen
272 x 234 x 26 mm
Bindwijze
Paperback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra