Ambachtelijk brood in zeven lessen

Boeren, Jan

Omschrijving

Ambachtelijk brood in zeven lessen leert je minstens tien verschillende soorten brood te maken, precies zoals de bakker het ook doet. Maar dit is zeker geen ‘receptenboek’: er is méér, veel meer zelfs. Want dit boek gaat ook over de technologie van het broodbakken, het hoe en waarom van het bakproces. We hebben het over tarwe en andere granen, over gist, zout, water, over oventemperaturen, over de kuip-rijs, de bol-rijs en de oven-rijs. Begrippen als opbollen, oppunten en langmaken: je leert het allemaal! Jan Boeren is oprichter van Le Cuisinier, een gratis kennisplatform voor amateurkoks. Hij ontwikkelde voor het platform de digitale cursus ‘Zelf Brood Bakken’ die de basis vormde voor dit boek. Met Ambachtelijk brood in zeven lessen heb je een lees-, leer- en werkboek in handen waarmee je zelf de prachtigste, overheerlijke broden bakt.
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Boeren, Jan
Titel
Ambachtelijk brood in zeven lessen
Uitgever
Sterck & De Vreese
Jaar
2025
Taal
Nederlands
Pagina's
144
Gewicht
556 gr
EAN
9789464714579
Afmetingen
248 x 177 x 16 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra