Kookboek van de Lage Landen

Recepten uit vijfhonderd jaar culinaire geschiedenis

Omschrijving

Nederland geen interessante culinaire geschiedenis? Zeker wel! Al in de middeleeuwen werd er voortreffelijk gekookt in de Lage Landen, rijkelijk gekruid met specerijen uit de Oost. De 18e-eeuwse keukenmeiden wisten zowel hoe ze een smakelijke dagelijkse maaltijd als een luxe diner op tafel moesten zetten. En eind 19e eeuw spanden leraressen van de nieuw opgerichte kookscholen zich in om ook de armere stads- en plattelands-bewoners aan een smakelijke en vooral gezonde maaltijd te helpen. Kookboek van de Lage Landen geeft aan de hand van originele en maakbare recepten een inkijkje in de rijke en boeiende eethistorie van Nederland.
€ 15,95
Hardback
 
In de winkelwagen Vandaag voor 20:00 besteld,
vandaag verzonden.
Wenslijst Stel een vraag
In de winkelwagen Vandaag voor 20:00 besteld,
vandaag verzonden.
Wenslijst Stel een vraag
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Groeneveld, Karen
Titel
Kookboek van de Lage Landen
Uitgever
Het Zwarte Schaap
Jaar
2023
Taal
Nederlands
Pagina's
96
Gewicht
297 gr
EAN
9789492821225
Afmetingen
208 x 133 x 17 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra