Alle kooktechnieken, basisbereidingen en ultieme klassiekers
Omschrijving
Libelle is al jaren een houvast in de keuken. In al die jaren zijn we mee geëvolueerd. We hebben trends zien komen en gaan, smaken zien verschuiven, spaghetti en tiramisu een vaste plek weten veroveren naast de nog steeds overheerlijke quiche, stoofvlees en wafeltjes. We koken meer dan ooit op het ritme van de seizoenen en we tonen dat het ook heel lekker kan zonder vlees. In dit Libelle Basiskookboek vind je alle klassiekers. Basisbereidingen waarmee je, eens je ze onder de knie hebt, eindeloos kunt variëren. Van de perfecte puree tot pasta vongole: het is allemaal niet moeilijk, het enige wat je nodig hebt, is een goed recept. Getest, geproefd, duidelijk. Veel van de recepten in dit boek worden al generaties lang doorgegeven. Sommige zijn nieuwe ontdekkingen, die alles in zich hebben om de klassiekers van morgen te worden. We hebben alle dagdagelijkse toppers samengebracht, én we hebben gedacht aan de momenten waarop je graag iets bijzonders op tafel zet. Op één ding kun je altijd rekenen: de kwaliteit van onze recepten. De kennis van wat écht smaakt, voor iedereen. Van wat werkt, dag in, dag uit, op tafel bij jou thuis. Een vaste waarde voor elke thuiskok