Onmisbaar woordenboek voor liefhebbers van de Franse keuken. Hét woordenboek voor de gastronoom, onmisbaar voor de liefhebber van de Franse keuken. Vertaling en verklaring van duizenden Franse gastronomische termen en begrippen. Een uniek naslagwerk met ondermeer namen van ingrediënten, gerechten, Franse regionale specialiteiten, bereidingswijze, gereedschappen enzovoorts. Met een korte samenvatting van de Franse grammatica. Deze herziene editie is geheel opnieuw opgezet onder begeleiding van Van Dale Lexicografie. Pers 'Onmisbaar voor vakmensen, maar ook een erg handige hulp voor fijnproevers op vakantie.'
Haarlems Dagblad
Haarlems Dagblad
'Dumoulin geeft een ongelooflijke hoeveelheid betekenissen.'
de Volkskrant
De Volkskrant
Ik heb een vraag over het boek: ‘Frans-Nederlands Nederlands-Frans - Dumoulin, T.’.
Vul het onderstaande formulier in.
We zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.