Keukenlab

Word een betere kok door te koken met kennis

Omschrijving

ALS JE BEGRIJPT WAT ER IN JE PANNEN GEBEURT, WORD JE VANZELF EEN BETERE KOK EN KRIJG JE MEER CONTROLE IN DE KEUKEN. Met dit idee in hun achterhoofd schreven Eke Mariën en Jan Groenewold dit kookboek. Ze maken in begrijpelijke taal de wetenschap van het koken inzichtelijk en laten zien hoe je de beste resultaten bereikt in je eigen keukenlab. Van het bakken van luchtige briochebroodjes en perfecte friet tot het vangen van aroma's in sauzen en schuimen. Mariën en Groenewold nemen 15 processen die aan de basis liggen van het koken (zoals Maillard-reacties, karamellisatie, verdamping, emulgeren, oxidatie, etc.) onder de loep. De theorie achter deze processen wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden en recepten uitgelegd. Je leert zo precies hoe je je eigen kookresultaten kunt perfectioneren.
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Mariën, Eke, Groenewold, Jan
Titel
Keukenlab
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
Jaar
2019
Taal
Nederlands
Pagina's
288
Gewicht
1291 gr
EAN
9789038805955
Afmetingen
268 x 222 x 27 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra