Koken zonder recept

Een duurzame methode voor het inkopen, bereiden en bewaren van eten

Omschrijving

Met Koken zonder recept wil Gilles van der Loo zijn lezers op weg helpen naar een nieuwe manier van denken over het inkopen, opslaan, voorbereiden, koken, restverwerken en bewaren van eten. Hij laat zien hoe je kostenefficiënt met onbewerkte producten aan de slag kunt op een manier die relatief weinig tijd kost en veel ruimte laat voor creativiteit. Je gaat dus goedkoper en gezonder eten, kookt met meer plezier en belast onze planeet minder. Gilles beweegt weg van het receptgedreven inkopen vóór en maken ván specifieke gerechten, en wil laten zien hoe je kunt leren koken met wat er ís. Centraal in zijn aanpak is door de week heen koken: groot inkopen en met plezier voorbereiden op een dag dat je daarvoor de ruimte hebt, zodat je op andere weekdagen een geweldige maaltijd op tafel zet in minder tijd dan het je zou kosten om langs de supermarkt te gaan.
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Loo, Gilles van der
Titel
Koken zonder recept
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
Jaar
2022
Taal
Nederlands
Pagina's
256
Gewicht
836 gr
EAN
9789038810690
Afmetingen
236 x 191 x 26 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra