Smokey Goodness meets Ottolenghi in 'Honey & Smoke: op zoek naar hete kolen'. Ga mee op BBQ-reis door de Levant en geniet van BBQ-gerechten en streetfood van de oostkust van de Middellandse Zee. Van het platteland van Jordanië tot aan de kleine straatjes van Caïro. In Honey & Smoke: op zoek naar hete kolen ontdekken Sarit Packer en Itamar Srulovich – bekend van Honey & Co – de heerlijke, trotse tradities van koken boven vuur in de Levant – de oostkust van het Middellandse Zeegebied. Van zoet geroosterde kastanjes langs de kant van de weg in Adana, gegrilde sardines op Griekse stranden tot aan de marktjes van Amman en Akko, in dit boek ontdek je de vriendelijkste mensen, warmste vuren en lekkerste gerechten om thuis zelf te maken.
Genomineerd voor The Guild of Food Writer Awards ’22
Sarit Packer en Itamar Srulovich werkten jaren als chef voor Yotam Ottolenghi
Hun restaurant Honey & Co is door de Observer uitgeroepen tot Best Newcomer 2013
Voor fans van het kookboek Honey & Co en Honey & Co – Ons Bakboek
Ik heb een vraag over het boek: ‘Honey & Smoke Op zoek naar hete kolen - Packer, Sarit, Srulovich, Itamar’.
Vul het onderstaande formulier in.
We zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.