De Smaakbijbel

combinaties, inspiraties en recepten

Omschrijving

'Ultieme smaakcombinaties binnen handbereik. Zeldzaam zinnenprikkelend leesvoer.' Janneke Vreugdenhil 'Een voortreffelijke gids voor het combineren van smaken.' The Observer Heb je je ooit afgevraagd waarom de ene smaak samengaat met de andere? Waarom biet zo goed is met geitenkaas of chili met chocolade? En durf je het aan om citroen en rundvlees te combineren of bosbessen met paddenstoelen?In de klassieker De smaakbijbel van culinair columnist en smaakexpert Niki Segnit lees je waarom welke smaak zo goed samengaat met de ander. Segnit lepelt 99 populaire ingrediënten op, suggereert klassieke en minder bekende smaakovereenkomsten, ontvouwt 16 smaakthema's in 200 recepten.De smaakbijbel is een nuttig, boeiend en gewild naslagwerk dat je kookkunsten - of die van degene die de feestmaanden in de keuken staat - onmetelijk zal verbeteren.'Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!' Onno Kleyn 'Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje.' The Sunday Times'Hoort op de boekenplank van iedere thuiskok.' The Spectator'Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!' Onno Kleyn 'Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje.' The Sunday Times Dit boek laat je kwijlen, lachen, discussiëren en overtuigen. Schaf minimaal drie exemplaren aan: eentje voor in de keuken, eentje voor op de wc en eentje naast je bed. The Sunday Times
€ 29,99
Hardback
 
In de winkelwagen Bestel vandaag,
ontvang het binnen 5 tot 8 werkdagen.
Wenslijst Stel een vraag
In de winkelwagen Vandaag voor 20:00 besteld,
vandaag verzonden.
Wenslijst Stel een vraag
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Segnit, Niki
Titel
De Smaakbijbel
Uitgever
Podium
Jaar
2011
Taal
Nederlands
Pagina's
415
Gewicht
618 gr
EAN
9789057594434
Afmetingen
222 x 140 x 38 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra