Sambal

50 recepten met pit

Omschrijving

Sambal is een condiment, een toevoeging aan het eten die de smaak van het eten versterkt en/of verandert. Het wordt gemaakt van pepers gecombineerd met kruiden, specerijen, fruit, groenten, vis, schaal- en schelpdieren. In dit handzame boek neemt Titi Waber, chef-kok van het gerenommeerde restaurant Blauw, je mee op sambalreis door de Indonesische archipel. Van de noordelijke kant van Sumatra tot de Kleine Soenda-eilanden. Je proeft het verschil in sambal, door de verscheidenheid van kruiden, specerijen en de lokale producten die erin verwerkt worden. Zo leer je sambal uit elk streek van Indonesië te herkennen. In Sambal vind je de lekkerste recepten voor traditionele en de nieuwe smaken van sambal. En je kunt ze thuis zelf maken. Sambal is hotter dan ooit. Sterker nog, sambal krijgt een eigen identiteit! Sambal is hot!
€ 25,99
Hardback
 
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Waber, Titi
Titel
Sambal
Uitgever
Terra
Jaar
2020
Taal
Nederlands
Pagina's
192
Gewicht
470 gr
EAN
9789089898470
Afmetingen
208 x 157 x 21 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra