Koken - Handboek Ter Duinen

Hotelschool Ter Duinen VZW

Omschrijving

Kookboeken heb je in alle smaken, geuren en kleuren. De syllabus van hotelschool Ter Duinen, opgebouwd uit jarenlange ervaring en duizenden losse notities, werd gebundeld in dit luxueuze boek Koken, het handboek. Met deze recepten leerden Jeroen Meus, Piet Huysentruyt, Peter Goossens en Geert Van Hecke koken! Een onmisbaar standaardwerk voor elke zichzelf respecterende (amateur)kok en voor iedereen die zich wil professionaliseren in de technieken van het koken. Koken, het handboek is intussen ook de syllabus voor de studenten aan de Hotelschool Ter Duinen. Het boek bevat ruim 300 klassieke recepturen. Verder is er een uitgebreide vaktermenlijst en vind je er alle basistechnieken met stap-voorstapfoto's. De drie hoofdstukken sluiten nauw bij elkaar aan, wat het boek tot een praktisch werkinstrument maakt. Dit boek is dé referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook qua vorm - met actuele professionele fotografie van Heikki Verdurme - en qua inhoud - het boek leunt aan bij de klassieke structuur van de Guide Culinaire. Van de originele editie van Koken, het handboek werden intussen meer dan 22.000 exemplaren verkocht. Het grote kookhandboek van Hotelschool Ter Duinen
€ 49,99
Hardback
 
In de winkelwagen Bestel vandaag,
ontvang het binnen 5 tot 8 werkdagen.
Wenslijst Stel een vraag
In de winkelwagen Vandaag voor 20:00 besteld,
vandaag verzonden.
Wenslijst Stel een vraag
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Hotelschool Ter Duinen VZW
Titel
Koken - Handboek Ter Duinen
Uitgever
Lannoo
Jaar
2020
Taal
Nederlands
Pagina's
Gewicht
2101 gr
EAN
9789401471718
Afmetingen
292 x 233 x 32 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra