Proef Korea

Koreaanse recepten met lokale ingrediënten

Omschrijving

Wat maakt Koreaans eten zo smaakvol? Het geheim zit in de jang, de sauzen die al duizenden jaren het fundament vormen van de Koreaanse keuken. Jang wordt gemaakt op basis van de sojaboon, die gefermenteerd wordt tot sojasaus (ganjang), sojabonenpasta (doenjang) en chilipasta (gochujang). Deze smaakmakers zorgen voor een rijk smaakpallet & een positief effect op de gezondheid. Ae Jin Huys liet ons eerder al kennismaken met kimchi, op Koreaanse wijze gefermenteerde groente. In dit boek laat ze zien hoe je verschillende jangs kan inzetten als smaakmaker. Let's eat! Dat is de betekenis van het Koreaanse MOKJA! 먹자!, het geesteskind van Ae Jin. Via catering en workshops brengt ze mensen in contact met de Koreaanse keuken. Gemakkelijke Koreaanse recepten met ingrediënten uit jouw koelkast!
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Huys, Ae Jin
Titel
Proef Korea
Uitgever
Lannoo
Jaar
2023
Taal
Nederlands
Pagina's
210
Gewicht
1050 gr
EAN
9789401487801
Afmetingen
288 x 208 x 26 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra